joi, 26 noiembrie 2009

Accesori de importanta majora in inbunatatirea calitati aerului si reducerea riscului de imbolnaviri profesionale din caminul dumneavoastra.

Doua pana la patru ACCESORI de importanta majora in inbunatatirea calitati aerului si reducerea riscului de imbolnaviri profesionale din caminul dumneavoastra sunt urmatoarele:
- (1). IONIZATORUL. Acesta se gaseste in magazinele de specialitate, unele farmaci si pe internet. Calitatile acestuia sunt acelea de a ioniza atomi cu ioni pozitivi asfel particulele atomice purtatoare de miros si praf sunt ingreunate acestea capatand un plus de greutate se aseaza pe podea lasand loc aerului curat sa fie respirat.
- (2). ASPIRATORUL CU APA. Acesta din urma nu trebiue achizitionat numai in cazul cresteri de animale de companiie ci trebuie ca fiecare sa il aiba in caminul sau pentru calitatile acestuia, deoarece acesta filtreaza praful prin intermediul apei astfel prea putine particule fine mai scapa inapoi in camera aspirata fata de cum se intampla in cazul aspiratoarelor conventionale, odata ce sunteti posesorul acestuia mai trebuie sa aspirati prin camera de cel putin 2 ori pe saptamana.
-(3). FOLIA PROTECTOARE. Aceasta este confectionata din material plastic maleabil si transparent care se pune la baza custi, coliviei avand o inaltime de maxim o palma jumatate, avand ca scop sa impidice iesirea din cusca, colivie a pufului nisipului si resturilor de mancare; daca aveti un papagal care da din aripi trebuie sa curatati zilnic puful din cusca deoarece acesta il va scoate afara din cusca prin bataia din aripi.
- (4). GENERATOR DE CAMP ELECTROSTATIC. Acesta incarca barele coliviei cu o sarcina electrostatica care lipeste puful de acestea care ulterior poate fi cules cu mare usurinta.
- 5 Rola lata de scotch transparent are calitatile similare ca si cele a unui generator de camp electrostatic deoarece cand desfacem schotchul de pe rola acesta prin aceasta simpla operatiune se incarca electrostatic , adevarat ca are o putere mult mai mica ca si un generator de camp electrostatic dar totusi duce la rezultate similare cu acesta putrerea findui compensata si de lipiciul de pe banda adeziva care lipeste de folia scotch puful fin care este atras de campul electrostatical acestei foli si bineinteles ca acest puf va ramane lipit pe banda schotch , iar daca efectuati curatenia coliviei la timp aspectul estetic al acesteia nu se va schimba facand cusca colivia urat estetica prin prezenta pufului de pe folie , deoarece aceasta banda trebuie schimba de fiecaredata cand se va efectua curatenia custi , coliviei.
Avantajele acesteia sunt materializate ca aceasta ultima solutie este relativ ieftina nu trebuie intretinuta si nu in ultimul rand este o solutie simpla si eficienta pentru pastrarea curateniei in jurul custi , coliviei dumneavoastra.
Tinand cont ca nici o solutie nu este perfecta dezavantajele acesteia constau in timpul relativ lung de imbracare a parti de jos a custi , coliviei si tot o data daca se foloseste aceasta metode trebuie insistat la curatenia lunara cu apa si degresant din abundenta pentru inlaturarea lipiciului ramas pe barele custi , coliviei in urma imbracari repetate cu scotch a acestora.
Echiparea custi , coliviei cu scotch in vederea captari pufului se va face aproximativ 10-15 cm in partea inferioara a acesteia si se va aplica pe exterior cu partea adeziva a benzi inspre interiorul custi , coliviei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu