joi, 26 noiembrie 2009

Accesori de igiena si medicale.

Aceasta categorie cuprinde cateva acesori minimale cum ar fi: Forfecuta pentru taierea ciocului si a ghearelor , aceasta poate fi exact acelea folosite in facerea manichiurei.
O bucatica de smirghel fin care sa foloseasca la tocirea ghearelor , aceasta se va lipi pe partea inferioara ( de dedesupt ) a barei pe care pasarea , papagalul sta , latimea acesteia se face pentru fiecare specie in parte astfel ca aceasta sa intre in contact numai cu ghearele fara sa intre in contact cu pielea degetelor astfel se evita ranirea involuntara in timp din cauza abrazivitati smirghelului.
Un bec pe infrarosu pentru incalzirea specilor care nu suporta temperaturi scazute dar si in eventualitatea unei imbolnaviri pentru recuperarea in conditi optime deoarece capacitatile bonavului de incalzire sunt limitate si astfel acesta este si msi tare slabit prin efortul de incalzire - 2 grade fac diferenta intre viata si moarte iar cand deja sunteti in situatie deja dati din colt in colt cum sa va procurati asa ceva ca nu cumva ca pasarea dumneavoastra sa pateasca ceva din cauza ca nu vati implicat suficient in ajutarea acesteia , acesta din urma mai poate fi folosit si in uscarea pasari ,papagalului dupa imbaiere astfel evitati riscul imbolnaviri acestora.
Penseta pentru hranire asistata ; Aceasta se foloseste in cazul in care capacitate de hranire a pasari dumneavoastra este mica din cauza boli de care sufera (ipotetic vorbind). Aceasta este una asemanatoare cu cel gasite in trusele de manichiura doar ca au goada mai lunga.
Pipeta de adapare asistata si de oferit medicamentatie ; Aceasta trebuie sa fie din plastic pentru a nu fi sparta in cioc de pasarea , papagal.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu